Головна  →  КОНКУРС ПРОЕКТІВ 2019  →  12 вересня 2018

РОЗПОЧАТО ФОРМУВАНЯ СКЛАДУ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ МІСЬКОГО КОНКУРСУ ПРОЕКТІВ

РОЗПОЧАТО ФОРМУВАНЯ СКЛАДУ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ МІСЬКОГО КОНКУРСУ ПРОЕКТІВ

Розпочато формування склад конкурсної комісії Міського конкурсу проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями для реалізації яких надаватиметься фінансова підтримка у 2019 році

Запрошуємо представників інститутів громадянського суспільства, наукових установ,  фахівців у сфері молодіжної політики до складу конкурсної комісії Міського конкурсу проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями для реалізації яких надаватиметься фінансова підтримка у 2019 році.

Вимоги до члена комісії:

  • Члени конкурсної комісії здійснюють свої повноваження на громадських засадах;
  • Не може бути членом конкурсної комісії особа, що є керівником, членом керівних органів або працівником учасника конкурсу;
  • Член конкурсної комісії зобов’язаний не допускати конфлікт інтересів під час розгляду конкурсних пропозицій;

Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії Міського конкурсу проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями для реалізації яких надаватиметься фінансова підтримка у 2019 році приймаються до 17.00 10 травня 2018 року у друкованому (м. Київ, вул. Хрещатик, 12 4 поверх) та електронному вигляді на електронну скриньку [email protected] з позначкою «конкурсна комісія».

Пропозиції мають містити наступну інформацію: прізвище, ім’я, по батькові, посада кандидата, контактні дані (телефон, електронна адреса), досвід діяльності у сфері молодіжної політики.

Довідки за телефоном: 044 235 32 00 Булатович Галина Петрівна

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Телефон для звернення громадян

   (097)243-17-58

Електронна адреса

[email protected]

Розклад роботи:
Пн. - чт. з 8:00 до 17:00
Пт. з 8:00 до 15:45
Обідня перерва з 12:00 до 12:45