Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
офіційний вебпортал

Старт конкурсу бізнес-планів «Студентська бізнес ініціатива»

Опубліковано 17 квітня 2019 року о 14:09
фото

 17 квітня 2019 року під час прес-брифінгу, що відбувся у прес-холі Київської міської державної адміністрації, Департамент молоді та спорту спільно з Керуючим партнером компанії Pro Capital Investment – Антоніною Кутовою оголосили старт конкурсу бізнес-планів серед студентів «Студентська бізнес ініціатива», що стане великим кроком до налагодження комунікації бізнесу та молоді.

 У конкурсі можуть брати участь всі студенти без винятку, які навчаються у місті. Рівень акредитації навчального закладу не має значення, адже підприємцем може стати кожен.

 На переможця чекає цінний приз, а саме стипендія імені видатного українського економіста М. Туган-Барановського для розвитку та поглиблення знань в галузі економіки (Стипендія - оплата проходження курсів бізнес-школи при Києво-Могилянській Академії).

 Зайнятість серед молоді є одним з надзвичайно важливих питань, яке має значний соціальний та економічний вплив на суспільство. З одного боку, молодий вік сприяє високій мобільності, відкритості, готовності до змін, а з іншого – молодим людям не вистачає навичок та досвіду, щоб бути конкурентними на ринку праці.

 Конкурс бізнес-планів серед студентів «Студентська бізнес ініціатива» стане створенням нових можливостей для молоді. Антоніна Кутова зазначила, що головною метою конкурсу є розвиток підприємницьких здібностей у студентства та поглиблення знань в галузі економіки, шляхом складання бізнес-плану. Завдяки проведенню конкурсу молодь матиме змогу втілити в життя свої бізнес-ідеї. Також зазначила, що одними із завдань проведення конкурсу є виявлення обдарованої молоді, застосування студентами на практиці отриманих знань та результатів власних наукових досліджень. Також молодь матиме змогу розвивати підприємницькі здібності за рахунок адаптації отриманих знань на практиці.

 Як зазначила Леся Яремійчук, Департамент молоді та спорту сприяє розвитку молодіжного підприємництва, мережі молодіжних бізнес-центрів та бізнес – інкубаторів. Отже, ми повинні максимально забезпечити оптимізацію процесу підготовки молодих спеціалістів, вирішити проблему із їх подальшим розвитком для отримання в майбутньому робочого місця саме в нашій країні. Адже глобальна мета – це припинення відтоку молодих українців за кордон.

 Також начальник відділу молодіжної політики Департаменту молоді та наголосила на проблемі сьогодення, а саме йшлось про стрімке зростання кількості молоді, яка виїжджає на навчання та роботу за кордон. Всі ці факти підтверджують, що бізнес-спільнота, держава та освітній сектор спільно мають відігравати активну роль у вирішенні проблеми економічно – освітнього характеру.

 Дана бізнес ініціатива покликана на обмін досвідом молодих талановитих спеціалістів, реалізацію інтелектуального потенціалу молоді, подолання розривів між наукою та бізнесом а також формування професійних вмінь та навичок для роботи в майбутньому.

Ознайомитись з положенням про конкурс бізнес-планів серед студентів «Студентська бізнес-ініціатива» можна тут

Проекти бізнес планів надсилати на електрону пошту: molodizhka@ukr.net

 


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux