Головна  →  Новини  →  2 липня 2019

Вже в цей уїк-енд, 6го липня, відбудеться Фінал Угорської Футбольної Ліги з американського футболу. І вперше в своїй історії за участю української команди, Kyiv Capitals - American football.

Вже в цей уїк-енд, 6го липня, відбудеться Фінал Угорської Футбольної Ліги з американського футболу. І вперше в своїй історії за участю української команди, Kyiv Capitals - American football.

Також, «Столичні» - це перший український клуб, який виходить у фінал внутрішнього іноземного чемпіонату.

Київський клуб з американського футболу Capitals в цьому сезоні бере участь одразу в двох чемпіонатах - Українській Лізі Американського футболу та в Угорській Футбольній Лізі.

Створена в минулому році, об’єднавши в собі потужний тренерський та ігровий склад з трьох колишніх київських клубів, команда вже в перший рік існування відмінно проявила себе в міжнародному Кубку Монте Кларка 2018, посівши друге місце, а вже в цьому сезоні стала сенсацією Угорського чемпіонату, в півфіналі "вибивши" чемпіонів минулого року і лідерів регулярного сезону будапештських " Wolves " та домінувала в Західному дивізіоні Суперліги УЛАФ 2019.


«Кепіталс» вражали продовж всього сезону. Пройшов всього тиждень перед півфіналом після того, як київська команда в один день в всуху обіграла на виїзді Gyor «Sharks» в уайлд-кард раунді плей-офф чемпіонату Угорщини (27:0), та виграла в заключній грі регулярного сезону Західного Дивізіону Суперліги УЛАФ в Вінниці у місцевих «Вовків»(30-28). Як взагалі таке сталося? Календарі Суперліги УЛАФ і чемпіонату Угорщини, природно, версталися різними людьми, а "Кепіталс" подавали заявку на участь в турнірах в різний час. Якісь накладки були неминучі, навіть з урахуванням тижнів відпочинку. Наприклад, гра з львівськими «Левами», що відбулась 09.06, теж спочатку перетиналася з матчем "Кепіталс" в чемпіонаті Угорщини, однак львівська команда пішла назустріч і погодилася перенести гру. Клуб з Вінниці в силу тих чи інших причин опинився менш поступливішим і готовий був проводити домашній матч виключно в цей уїк-енд. Тому команда була поділена на дві частини, які відправились за двома перемогами з різницею в декілька часів до Вінниці та Угорщини.

 Всього через тиждень «Кепіталс» чекав новий виклик - півфінальний матч проти лідера Чемпіонату Угорщіни - Budapest «Wolves», з котрими вони вже зустрічались три тижня тому та програли з великим рахунком, 45-14. Навіть при тому, що прогрес киян по ходу сезону був очевидний, їх шанси на підсумковий успіх у Будапешті не виглядали занадто вже високими. Проте, це сталося. «Кепіталс» виграли 35-27, український державний гімн пролунає в фіналі першості іншої країни. Перемога була здобута в відмінному стилі, з великою кількістю успішних пасів, жорстких захватів та яскравих комбінацій - саме за це ми «Кепс» і любимо.
Бажаємо нашим хлопцям успіху!


Слідкувати за новинами Фіналу Чемпінату Угорщіни та Суперліги УЛАФ за участі наших Kyiv Capitals Ви можете на сторінці клубу,https://www.facebook.com/KyivCapitals/, де також буде опублікований лінк на пряму трансляцію фіналу.
А вже наступної неділі, 13 липня у місті Києві, наживу можете спостерегти Півфінал Суперліги УЛАФ між двома столичними клубами «Capitals» та «Stallions».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Телефон для звернення громадян

   (097)243-17-58

Електронна адреса

[email protected]

Розклад роботи:
Пн. - чт. з 8:00 до 17:00
Пт. з 8:00 до 15:45
Обідня перерва з 12:00 до 12:45