Головна  →  Новини  →  12 вересня 2019

Всеукраїнські змагання «Ігри Нескорених»

Всеукраїнські змагання «Ігри Нескорених»

14 вересня в Києві відбудуться Національні Ігри Нескорених, за підсумками яких буде обрано збірну України на Ігри Нескорених 2020 в Гаазі.

Міністерство у справах ветеранів України спільно з Департаментом молоді та спорту запрошують усіх прийти на стадіон «Піонер» (Київ. вул. Туполєва, 22д) та підтримати тих, хто повернувся з війни, попри отримані поранення та травми, зміг оговтатись, повернутись до повноцінного життя та ще й зайнятись тренуваннями. 14 вересня о 09:00 вони покажуть, що таке Дух Нескорених.

Цього року участь в Національних Іграх Нескорених візьме рекордна кількість учасників — 234. Учасники Ігор змагатимуться у 6 видах спорту — велоспорті на шосе, веслуванні на тренажерах, легкій атлетиці (біг, біг на візках, штовхання ядра, стрибки в довжину), плаванні, пауерліфтингу та стрільбі з луку. Після завершення Національних Ігор Нескорених розпочне роботу спеціально обрана відбіркова комісія, яка визначить остаточний склад збірної України з 20 учасників, які розпочнуть підготовку до Ігор 2020 в Гаазі.

Як повідомляє портал Invictus Games, головна мета Національних змагань 2020 – долати не суперників, а себе та свої поранення. Саме тому на Іграх фіксуватимуть результат, але не присуджуватимуть призові місця — медалі змагань отримають всі учасники.

Таке рішення пов’язано з тим, що цього року відбір в збірну відбуватиметься в новому форматі — вирішальне значення матиме не спортивний результат, а мотивація учасника, спортивна етика та дисципліна, а також те, наскільки участь у Іграх Нескорених може бути корисною для подальшої реабілітації учасника.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Телефон для звернення громадян

   (097)243-17-58

Електронна адреса

[email protected]

Розклад роботи:
Пн. - чт. з 8:00 до 17:00
Пт. з 8:00 до 15:45
Обідня перерва з 12:00 до 12:45