КМДА Київська міська державна адміністрація


3 жовтня 2019

Увага! 5-6 жовтня у Києві буде обмежений рух автотранспорту у зв’язку із проведенням Київського марафону

Увага! 5-6 жовтня у Києві буде обмежений рух автотранспорту у зв’язку із проведенням Київського марафону

У перші вихідні жовтня, 5-6 жовтня, у зв’язку з проведенням 10th Wizz Air Kyiv City Marathon у центральній частині міста буде обмежений рух транспорту, через що зміняться маршрути громадського транспорту.

У п’ятницю, 4 жовтня, у районі Софійської площі розпочнуть підготовчі роботи, тому вже о 21:00 буде обмежено рух Володимирським проїздом, вулицями Алли Тарасової та Малою Житомирською. Розблоковано рух цими вулицями буде вже у неділю, 6 жовтня, о 22:00. Зранку 5 жовтня для транспортного руху будуть закриті вулиці Трьохсвятительська та Володимирська (ділянка від Великої Житомирської до Софіївської). Рух ними також буде відновлено 6 жовтня о 22:00.

Ознайомитися з картою перекриття та повним переліком вулиць, де буде обмежено рух транспорту, можна за посиланням

У суботу, 5 жовтня, на території комплексу ВДНГ відбудеться спортивне свято для всієї родини Sport Family Weekend. Під час свята відбудуться дитячі забіги на 100 м, 400 м, 800 м, 1500 м. Також цього дня відбудеться сімейний забіг Family Walk на 1000 м, у якому зможуть взяти участь усі члени родини без жодних вікових обмежень. Також можна буде взяти участь у забігах з собаками на 3 або 5 км.

Одночасно з цим у суботу, 5 жовтня, відбудуться забіги на дистанції 4,2 км та 10 км. Бігуни стартуватимуть з нової точки на Софійській площі.

Дистанції марафону (42,195 км) та півмарафону (21,0975 км) бігуни долатимуть наступного дня, у неділю, 6 жовтня. Вони так само стартуватимуть від Софійської площі. Любителі командної роботи у цей день зможуть взяти участь в естафетах 3х10+1х12 км та 2х21,0975 км. Марафонці та учасники естафет цього року долатимуть нову, більш швидкісну трасу: порівняно з минулим роком набір висоти на маршруті зменшився на 199 м.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.