Головна  →  Новини  →  21 жовтня 2019

Конкурс бізнес-проектів для школярів-старшокласників Diamond Challenge for High School Entrepreneurs!

Конкурс бізнес-проектів для школярів-старшокласників Diamond Challenge for High School Entrepreneurs!

За підтримки Міністерства молоді та спорту України, Благодійний фонд «Інститут громадянської освіти та суспільних програм» (Благодійний фонд ІСEPP) вже вчетверте організовує в Україні національний відбір Всесвітнього конкурсу для школярів – старшокласників Diamond Challenge for High School Entrepreneurs, заснованого в Університеті штату Делавер, США.

Мета Diamond Challenge – надати можливість молодим талантам розвивати свій підприємницький хист, сформувати комплексне розуміння фінансової діяльності та цінності грошових коштів, а також сприяти цілеспрямованій молодіжній підприємницькій діяльності.

Запрошуються команди (2 – 4 особи) школярів загальноосвітніх шкіл 9 – 11 класів або студентів профільних коледжів/технікумів/училищ до 18 років до реєстрації в українському етапі конкурсу.

В рамках конкурсу, команда може презентувати свій бізнес-проект та має шанс позмагатись за приз в 11 000 долларів США.

Конкурс Diamond Challenge for High School Entrepreneurs відбувається у 2 етапи:

1) Національний відбір в Україні, з фінальними заходами в Києві у лютому 2020 року. Проекти розробляються та подаються учасниками за 2 напрямками: «Традиційний бізнес» та «Соціальний бізнес». Команди переможців за обома напрямками отримають шанс представляти Україну на Світовому фіналі в США.

2) Світовий фінал, що проходить в Університеті штату Делавер 16 – 17 квітня 2020 року, в рамках Молодіжного підприємницького саміту. Призи: перше місце – 11 000 долларів США, друге місце – 7 000 долларів США, третє місце – 3 500 долларів США.

Дедлайн подачі проектів: 8 січня 2020 року.

Детальна інформація про умови участі у конкурі за посиланням 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Телефон для звернення громадян

   (097)243-17-58

Електронна адреса

[email protected]

Розклад роботи:
Пн. - чт. з 8:00 до 17:00
Пт. з 8:00 до 15:45
Обідня перерва з 12:00 до 12:45