Головна  →  Новини  →  21 жовтня 2019

Результати IX Київської спартакіади працівників телебачення, радіо та зв’язку «МЕДІА ІГРИ 2019»

Результати IX Київської спартакіади працівників телебачення, радіо та зв’язку «МЕДІА ІГРИ 2019»

 

За підтримки Департаменту молоді та спорту міста Києва та Київської міської організації фізкультурно-спортивне товариство «Спартак», на минулих вихідних 18-20 жовтня відбулась IX спартакіада працівників телебачення, радіо та зв’язку «МЕДІА ІГРИ», що проходить в межах Київської спартакіади «Здоровий киянин».

Цього року відбулися одні із наймасшабніших Медіа Ігор за 8 років проведення спартакіади. У змаганнях взяли участь 9 збірних команд сферимедіа та зв’язку. Учасники Ігор на власному прикладі показали, що спорт та здоровий спосіб життя є невід’ємною частиною життя наших киян.

Спробувати свої сили могли усі медійники, незалежно від віку та статі. Вони змагалися у 7 видах спорту: футзал,  волейбол змішаний, стрітбол (баскетбол 3х3), настільний теніс, бадмінтон, дартс та гирьовий спорт. Та головним для учасників стало те, що вони змогли зібратися разом та позмагатися як друзі, без духу суперництва, адже спорт об’єднує.

«Вони, як і всі спортсмени, професійно готувалися до своїх змагань, аби дружньо та впевнено йди до перемоги», –  зазначив директор Департаменоу молоді та спорту Вадим Гутцайт.

За результатами замагань, перемогу отримала команда компанії УКРТЕЛЕКОМ. Інші команди отримали такі результати:

2 місце - Vodafone Ukraine
3 місце - газета "Медик столиці"
4 місце - Інститут інформатизації НАНУ
5 місце - UA: Перший
6 місце - UATV English
7 місце - Український державний центр радіочастот
8 місце - Телеканал ZIK
9 місце - Телеканал Київ

Нагадаємо,  що спартакіада «Медіа Ігри» була започаткована у 2011 році Київською міською організацією фізкультурно-спортивне товариство «Спартак» та Заслуженим журналістом України, засновником книги рекордів України - Валентином Щербачовим на честь 60-річчя Українського телебачення та професійного свята – День працівників телебачення, радіо та зв’язку.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Телефон для звернення громадян

   (097)243-17-58

Електронна адреса

[email protected]

Розклад роботи:
Пн. - чт. з 8:00 до 17:00
Пт. з 8:00 до 15:45
Обідня перерва з 12:00 до 12:45