Головна  →  Новини  →  23 грудня 2019

Бал відбувся!

Бал відбувся!

22 грудня 2019 року у Колонній залі Київської міської ради, на передодні святкування Різдва Христового за Григоріанським календарем та Нового Року, відбувся Студентський бал «Чарівна Віденська казка».


Студенти київських вишів разом із поціновувачами культури бального танцю створили неймовірну атмосферу казки. Розпочався бал із композиції «Щедрик» у виконанні камерного оркестру та зведеного хору НПУ ім.Драгоманова.

Урочисто відкрив «Віденську казку» видатний хореограф, Народний артист України Григорій Чапкіс. Аби підкреслити величних характер свята, кожна пара дебютантів та всі охочі змогли взять участь у майстеркласі з виконання Полонезу від україського хореографа Сергія Костецького.


Виступи дебютантів оцінювало зіркове журі: Григорій Чапкіс, Сергій Костецький, Гульнара Савенко, Наталія Константінова, Олександр Майбенко та Народна артистка України Лідія Михайленко.
Під час балу молодь поринула у чудову передноворічну казку, насичену вокальними та хореографічними номерами від українських артистів.
 
Захід організований Департаментом молоді та спорту спільно із громадською організацією «Об’єднання творчих ініціатив» за участі послів Республіки Білорусь, Болгарії та Аргентини.

Дякуємо кожному за участь. До нових зустрічей!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Телефон для звернення громадян

   (097)243-17-58

Електронна адреса

[email protected]

Розклад роботи:
Пн. - чт. з 8:00 до 17:00
Пт. з 8:00 до 15:45
Обідня перерва з 12:00 до 12:45