Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
офіційний вебпортал

Результати першого етапу Міського конкурсу проєктів розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка з бюджету міста Києва у 2021 році

Опубліковано 28 травня 2020 року о 12:20
фото

27 травня 2020 року на платформі ZOOM відбулось перше засідання конкурсної комісії з розгляду проєктів, розроблених молодіжними та дитячими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка з бюджету міста Києва у 2021 році.

Нагадуємо, що конкурс проводиться у три етапи.
На першому етапі члени конкурсної комісії індивідуально оцінюють конкурсні пропозиції за такими критеріями:
- відповідність запланованих заходів пріоритетним завданням;
- відповідність загальноміському рівню проведення.
За результатами оцінювання, конкурсна комісія приймає рішення щодо допуску до другого етапу конкурсу – відкритий захист.

Отже, на участь у конкурсі подано 53 конкурсних пропозиції від 28 молодіжних та дитячих громадських організації, що зареєстровані в установленому порядку не пізніше ніж за 6 місяців до оголошення Конкурсу, за умови, що такі організації беруть участь у співфінансуванні проєкту у розмірі не менш як 15% необхідного обсягу фінансування.

Усі надані конкурсні пропозиції відповідають цим вимогам, окрім конкурсних пропозицій, що надали громадські організації, які не являються молодіжною громадською організацією, оскільки членами організацій є особи віком від 14 років, а згідно ст.2 ЗУ «Про молодіжні та дитячі громадські організації», молодіжні громадські організації - об`єднання громадян віком від 14 до 35 років, метою яких є здійснення діяльності, спрямованої на задоволення та захист своїх
законних соціальних, економічних, творчих, духовних та інших спільних інтересів, а саме:
- Громадська організація «Ф`ючелаб Юкрейн», яка подала проєкт № 34 «Безпека дітей в новітніх реаліях - зрозумілою мовою»;
- Громадська організація «Синергія М», яка подала проєкт № 42 «Формування здорового способу життя». Окрім цього, Громадська організація «Синергія М»;
- Громадська організація «Всеукраїнське громадське об`єднання «Альянс молодої сили», яка подала проєкти № 47 «Workout day у парку Дружби народів», № 48, «Молодіжний фестиваль «Я люблю ліс», № 49 «Козацькі дні у парку Шевченка».

Отже, до відкритого захисту допущено 48 конкурсних пропозицій від 25 громадських організацій (перелік конкурсних пропозицій допущених до другого етапу (відкритий захист) ТУТ)

Відритий захист конкурсних пропозицій відбудеться 11-12 червня 2020 року за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 12, конференційна зала (порядок відкритого захисту ТУТ).

Графік проведення відкритого захисту 11 червня 2020 року ТУТ

Графік проведення відкритого захисту 12 червня 2020 року ТУТ

НАГОЛОШУЄМО, ЩО В УСІХ УЧАСНИКІВ ВІДКРИТОГО ЗАХИСТУ КОНКУРСНИХ ПРОПЛОЗИЦІЙ (ЧЛЕНИ КОНКУРЧНОЇ КЛМІСІЇ, ОСОБИ, ЩО ЗДІЙСНЮЮТЬ ЗАХИСТ КОНКУРСНИХ ПРОПОЗИЦІЙ) МАЮТЬ БУТИ У НАЯВНОСТІ ЗАСОБИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЗАХИСТУ, ЗОКРЕМА РЕСПІРАТОР АБО ЗАХИСНА МАСКА.

Також, з метою уникнення скупчення людей, просимо дотримуватися, визначеного графіку відкритого захисту конкурсних пропозицій та прибувати на захист виключного у визначений термін.

Дякуємо за розуміння та міцного здоров’я усім!


З протоколом засідання Конкурсної комісії з розгляду проєктів розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка з бюджету міста Києва у 2021 році можна ознайомитись ТУТ.


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux