Головна  →  Новини  →  15 липня 2020

Уклали меморандум про діджиталізацію з Володимиром Кличко

Уклали меморандум про діджиталізацію з Володимиром Кличко

Вчора наш Департамент молоді та спорту та портал Міхsport уклали меморандум про взаєморозуміння по співпраці у молодіжній сфері, сфері фізичної культури і спорту.

У своїй співпраці ми маємо на меті поширення інформації про спортивні заходи, які проходитимуть в будь-якому місті України як державного, так і комерційного характеру за допомогою реалізації функціональних можливостей порталу Mixsport. Тобто будь-яка інформація про спортивні федерації, клуби та спортивні локації буде оцифрована та доступна кожному. Разом ми бажаємо сприяти формуванню комунікаційного майданчика для спортивної спільноти України шляхом впровадження новітніх інноваційних інформаційно-цифрових технологій для розвитку масових видів спорту. Таким чином на порталі буде формуватися календар змагань і будь-яких спортивних заходів з можливістю оновлювати і доповнювати інформацію про спортивні заходи.

Володимир Кличко впевнений, що діджиталізація допомогає нам боротися з корупцією, бюрократію та навіть пандемією. Сьогодні це прекрасна можливість для розвитку будь-яких сфер, у тому числі і спорту.

«Ми максимально відкриті до впровадження нових технологій, що будуть сприяти розвитку наших спортменів та молоді. Наша співпраця дійсно є важливим кроком у реалізації планів Департаменту молоді та спорту, ми прагнемо оптимізації  та працюємо в інтересах суспільства»,– зазначила директорка Департаменту молоді та спорту Юлія Хан.

Документом також передбачено запровадження методів управління та розвитку у сфері спорту, які скоротять витрати на адміністрування спортивних заходів та збільшать їхню ефективність. Таким чином, така співпраця буде сприяти поглибленню взаєморозуміння між представниками молоді та спортсменами України, підвищить рівень їх активності та стане великим кроком спрямованим на новітній розвиток спорту в Києві та по всій Україні.

Від імені Департаменту молоді та спорту документ підписала директорка Департаменту Юлія Хан, від імені порталу Mixsport – його засновник Володимир Кличко.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Телефон для звернення громадян

   (097)243-17-58

Електронна адреса

[email protected]

Розклад роботи:
Пн. - чт. з 8:00 до 17:00
Пт. з 8:00 до 15:45
Обідня перерва з 12:00 до 12:45