КМДА Київська міська державна адміністрація


25 серпня 2020

Творчий фестиваль «З Україною в серці»

Творчий фестиваль «З Україною в серці»
23 серпня 2020 року, з нагоди Дня Незалежності України у столичного парку ім. Т.Г. Шевченка на Творчий фестиваль «З Україною в серці» для сімей та молоді.

Учасники долучилися до цікавих активностей:
- Святковий концерт за участі талановитих дітей, молоді міста Києва і не тільки – учасників Телевізійного проєкту «Зіркафест», Katapulta Art Music School, гурту «ROGI».
- Інтерактивна лекція з віртуальною виставкою у доповненій реальності, присвячена українським винаходам, від аніматора, письменника, лауреата Премії Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України та Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України - міста-героя Києва Нікіти Кравцова.
- Виставка «Креслення Леонардо да Вінчі в AR» - перша в Україні інтерактивна виставка з використанням AR-технологій.
- «Виставка комп’ютерів в AR», що повертає у минуле, щоб побачити експонати комп'ютерних технологій України та світу.
- Майстер-клас «Як створити власний мультфільм за 5 хвилин за допомогою телефону» (майстер-клас проводиться у результаті створення магнітної картини).
- STEM-школа Inventor: Робофутбол, Малювання із роботом Пікассо, Знаймство із курсами STEM-школи Inventor.
- Naumenko Stories: Майстер-клас з магнітного живопису.
- Чудобокс: інтерактивні розмальовки, фотозона, ростові ляльки.
- Space Deer: кілька майстер-класів по 20-30 хвилин «Україна англійською».
- Youth Flow Academy від Міжнародної Асоціації TRIZ: майстер-класи зі швидкої математики.
- SIMO AR: Інтерактивний квест для дітей та молоді.
- Патрульна поліція України: майстер-класи «Безпечна дорога», патрульна машина та спецзасоби засоби.
А також виставка робіт переможців Всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій «Що для мене Україна?» «Карта, що говорить», Виставка ляльок народів світу, аніматори, конкурси та багато подарунків за активну участь у майстер-класах та конкурсах.

 
Організатори заходу: Департамент молоді та спорту Київської міської державної адміністрації, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур», Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Студія анімації «Pause to Play», Українська молодіжна правнича асамблея, Телевізійний проєкт «Зіркафест».

За підтримки: Міністерства молоді та спорту України, Міністерства культури та інформаційної політики України, Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, ДП «Центр захисту інформаційного простору України».
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.