КМДА Київська міська державна адміністрація


15 жовтня 2020

Відбувся Соціально-мистецький фестиваль “ЖИВИ FEST”

Відбувся Соціально-мистецький фестиваль “ЖИВИ FEST”

14 жовтня 2020 року на території Національного музею народної архітектури та побуту України (вул. Академіка Тронька) відбувся Соціально-мистецький фестиваль “ЖИВИ FEST”.

Український центр розвитку культур «Єднання» за підтримки Департаменту молоді та спорту м. Києва створив незабутнє свято для молоді та молодих сімей міста Києва.

В рамках проєкту було облаштовано майданчики для інформування дітей та молоді про шкоду та згубний вплив вживання наркотиків, алкоголю і тютюнопаління за допомогою спеціалістів і творчо-обдарованої молоді, а саме:

- майданчик «ЖИВИ ДОВГО» на тему: здоровий спосіб життя, фізична активність, правильне харчування та інше;

- майданчик «ЖИВИ ЩАСЛИВО» на тему: що насправді приносить щастя?,  гарна кар'єра, фінансова незалежність, щаслива сім’я та інше;

- майданчик «ЖИВИ ВІЧНО» на тему:  духовне та психічне здоров’я молоді.

Цього року наш фестиваль співпав із відзначанням такого знакового свята для українців, як 14 жовтня – День захисника України. Це справжнє свято мужності й самовідданості, свято лицарства і благородства, якими володіють справжні оборонці, визволителі й захисники України, водночас стало уособленим святом усіх чоловіків. Це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

З цієї нагоди у фестивалі взяли участь: молодь, молодіжні фольклорні, музичні, хореографічні колективи, виконавці, художники, майстри, молоді дизайнери, які власним прикладом продемонстрували переваги здорового способу життя. Святкову атмосферу фестивалю для гостей створювали:

-       Український електро-фольк гурт «GO_A» переможці українського відбору пісенного конкурсу «Євробачення» у 2020 році (до речі перший публічний виступ за період карантину);

-        Заслужена артистка України Оксана Стебельська (STEBELSKA);

-       Заслужена артистка України Єльзара Баталова;

-       Народний артист України Анатолій Гнатюк;

-       Жіночий вокальний ансамбль «Розмарія»;

-       Академічний ансамбль пісні і танцю Державної прикордонної служби України;

-       Народний художній колектив «Цвіт папороті»;

-       Театр хореографічних мініатюр;

-       Ансамбль ГО «Кримська родина»;

-       Лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів ILARIA;

-       Вокальна майстерня Ілларії;

-       Лауреат міжнародних та всеукраїнських конкурсів Усеін Бекіров та його бенд;

-       та багато інших.

Маємо надію, що проведення наступного Соціально-мистецького фестивалю «ЖИВИ FEST» теж сприятиме формуванню у дітей та молоді свідомого ставлення до власного здоров’я та допоможе усвідомити особисту відповідальність за можливі наслідки безпечної поведінки.

ФОТО



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.