КМДА Київська міська державна адміністрація


8 вересня 2018

Розпочався другий етап Міського конкурсу з визначення проектів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями 2019

11-12 вересня з 9.30-13.00 за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 12 конференційна зала Департаменту молоді та спорту відбудеться відкритий захист проектів молодіжних та дитячих громадських організацій.

З графіком відкритого захисту проектів молодіжних та дитячих громадських організацій можна ознайомитись:

Нагадуємо, що захист конкурсних пропозицій здійснює керівник організації або його уповноважений представник. До участі в захисті можуть залучатися додатково не більше 2-х членів організації.

Під час захисту конкурсних пропозицій керівник (представник) організації може використовувати друковану, відео продукцію та інші матеріали.

Регламент виступу керівника (представника) організації для захисту однієї конкурсної пропозицій до 5 хвилин. Під час виступу керівник (представник) організації повинен надати інформацію стосовно проведених заходів у 2017 році. Члени конкурсної комісії можуть задати запитання керівнику або представнику організації (до 5 хвилин).

Під час захисту можуть бути присутні представники засобів масової інформації.

У разі коли учасник конкурсу не бере участі у відкритому захисті конкурсної пропозиції, конкурсна комісія приймає рішення щодо доцільності його подальшої участі у конкурсі.

На відкритий захист конкурсних пропозицій запросити громадські організації, конкурсні пропозиції яких допущено до участі у другому етапі конкурсу.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.