Головна  →  Новини  →  29 квітня 2021

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ПРОЄКТ –«ЧИСТІ ПЛЯЖИ РАЗОМ!»

   

  Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s do it Ukraine» спільно з PepsiCo Україна запускають довготривалий Всеукраїнський проєкт «Чисті пляжі разом!», який покликаний вивести пляжі України на рівень, відповідний світовим екологічним стандартам.

    Офіційна презентація та старт проєкту запланована на 26 травня 2021 року. Проєкт відповідає цілям сталого розвитку України на період до 2030 року. Амбітна ціль проєкту – за три роки сформувати універсальну дорожню мапу для сталого розвитку пляжних територій по всій території України, активізувати покоління стійкої екосвідомої громади. Проєкт суттєво вплине на сталий розвиток громад та об'єднає українців у великій спільній справі та активізує молодь.

  Проєкт наповнений великою кількістю екологічних та молодіжних ініціатив: робочі групи експертів, івенти, фестивалі, тренінги, табори, форуми, формування екопатрульних бригад, та інші активності, що допоможуть українцям спільно пройти шлях для досягнення вищих екостандартів.

    Слідкуйте за новинами на сайті letsdoitukraine.org та в соціальних мережах. Підкріплюйте ваше прагнення до змін участю в спільних проєктах організацій. Починайте діяти тут і зараз!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Телефон для звернення громадян

   (097)243-17-58

Електронна адреса

[email protected]

Розклад роботи:
Пн. - чт. з 8:00 до 17:00
Пт. з 8:00 до 15:45
Обідня перерва з 12:00 до 12:45