Головна  →  Новини  →  7 червня 2021

ВІДКРИТИЙ ЗАХИСТ КОНКУРСНИХ ПРОПОЗИЦІЙ МОЛОДІЖНИХ ТА ДИТЯЧИХ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ 2022

ВІДКРИТИЙ ЗАХИСТ КОНКУРСНИХ ПРОПОЗИЦІЙ МОЛОДІЖНИХ ТА ДИТЯЧИХ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ 2022

10-11 червня 2021 року в приміщенні iHub Коворкінг за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 10 відбудеться відкритий захист конкурсних пропозицій молодіжних та дитячих громадських організацій, що беруть участь у Міському конкурсі проєктів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями для реалізації яких надаватиметься фінансова підтримка з бюджету міста Києва у 2022 році.

Захист конкурсних пропозицій буде здійснюватися за графіками:

 Порядок відкритого захисту конкурсних пропозицій:

Захист конкурсних пропозицій здійснює керівник організації або його уповноважений представник. До участі в захисті можуть залучатися додатково не більше 2-х членів організації. Захист конкурсної пропозиції здійснюється державною мовою.

Під час захисту конкурсних пропозицій керівник (представник) організації може використовувати друковану, відео продукцію та інші матеріали.

Регламент виступу керівника (представника) організації для захисту однієї конкурсної пропозицій до 5 хвилин. Під час виступу керівник (представник) організації повинен надати інформацію стосовно проведених заходів у 2020 році. Члени конкурсної комісії можуть задати запитання керівнику або представнику організації (до 5 хвилин).

Під час захисту можуть бути присутні представники засобів масової інформації.

У разі коли учасник конкурсу письмово відмовився від відкритого захисту або не з’явився на відкритий захист конкурсної пропозиції, конкурсна комісія приймає рішення про припинення його подальшої участі в конкурсі, про що надсилає письмове повідомлення.

В усіх учасників відкритого захисту конкурсних пропозицій  (члени конкурсної комісії, особи, що здійснюють захист конкурсних пропозицій) мають бути у наявності засоби індивідуального захисту, зокрема респіратор або захисна маска. 

До зустрічі!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Телефон для звернення громадян

   (097)243-17-58

Електронна адреса

[email protected]

Розклад роботи:
Пн. - чт. з 8:00 до 17:00
Пт. з 8:00 до 15:45
Обідня перерва з 12:00 до 12:45