Головна  →  Новини  →  5 лютого 2019

Відбувся ІV Міжнародний фестиваль студентської творчості «Студентська коляда».

Відбувся ІV Міжнародний фестиваль студентської творчості «Студентська коляда».

В Економіко-правовому коледжі Київського кооперативного інституту бізнесу і права відбувся ІV Міжнародний фестиваль студентської творчості «Студентська коляда».

Захід спрямований на утвердження національних та духовних цінностей, збереження та поширення духовно-культурних надбань нації; виявлення та підтримка обдарованої студентської молоді; налагодження творчих контактів і дружніх зв’язків між навчальними закладами з різних регіонів України.

Учасники заходу долучилися до спільної молитви на Майдані Незалежності в пам'ять про загиблих під час Революції Гідності. Також, проведено екскурсію визначними місцями столиці.

Під час урочистого відкриття Фестивалю з вітальним словом до учасників звернулась начальник відділу молодіжної політики Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) – Яремійчук Леся Василівна. У своєму зверненні побажала молоді натхнення та успіхів в новому році, як основній рушійній силі та потенціалу країни.

Програма заходу була насичена різноманітними конкурсами, виступами вокалістів та хореографічних колективів. Фестиваль закінчився святковою вечерею під відкритим небом, де учасників та гостей пригощали різдвяною кутею та розважали колядками та щедрівками.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

Телефон для звернення громадян

   (097)243-17-58

Електронна адреса

[email protected]

Розклад роботи:
Пн. - чт. з 8:00 до 17:00
Пт. з 8:00 до 15:45
Обідня перерва з 12:00 до 12:45